Virksomhedsforløb

Skræddersyede uddannelses- og kursusforløb - med eller uden afsluttende eksamen.

En virksomhed kan hurtigt få behov for at lade større eller mindre grupper af medarbejdere supplere eller opgradere deres viden. Center for Videreuddannelse på DTU Diplom tilbyder at udvikle særligt tilrettelagte kursusforløb for grupper af medarbejdere i en virksomhed.

På den måde er undervisningen nøje tilpasset virksomhedens konkrete behov og problemstillinger, og man kan tage målrettet afsæt i konkrete eksempler fra medarbejdernes aktuelle projekter i virksomheden.

Dermed kommer man godt i gang med de konkrete udfordringer samtidig med, at man tilbyder en anerkendt opkvalificering af medarbejderne. Det er muligt at skræddersy kursusforløbene, så de afsluttes med en statsanerkendt eksamen. Undervisningen kan efter ønske afvikles i virksomheden eller i Center for Videreuddannelses lokaler på DTU Diplom. 

Et sådant samarbejde er Siemens Leadership Academy et fint eksempel på. Her er det nye og potentielle ledere fra hele virksomheden, der gennem intens undervisning hos Center for Videreuddannelse, erfaringsudvekling på tværs af afdelinger og casearbejde får udviklet sine lederkompetenser og afslutter med Diplomuddannelsen i Ledelse.

Work Based Learning

Vi arbejder efter konceptet Work Based Learning. Vi integrerer dermed konkrete arbejdsopgaver i virksomheden i selve undervisningen, så man ud over den faglige opdatering kommer godt i gang med udfordringerne i virksomheden. Denne metode har vist sig meget frugtbar og giver en målrettet og praksisnær undervisning med et solidt teoretisk fundament.

Kontakt

Mette Elting
Afdelingschef, lektor
DTU Diplom
35 88 51 22
http://www.cv.diplom.dtu.dk/Enkelte-kurser/Virksomhedsforloeb
25 FEBRUAR 2017