High Tech Summit

High Tech Summit som blev afholdt 20.-21. september på DTU Lyngby Campus overgik i såvel besøgstal som interesse alle forventninger. Rundt regnet 4.000 erhvervsfolk, danske og internationale studerende, undervisere og politikere deltog i arrangementet på DTU.

High Tech Summit muliggjorde et møde mellem offentlig grundforskning og dansk erhvervsliv, som sammen bidrager til Industri 4.0 - eller den "fjerde industrielle revolution". Den nye industrielle virkelighed, hvor digitale teknologier som Internet-of-Things, sensorer, kunstig intelligens, robotter, 3D-printere, nye materialer og droner spiller en central rolle i forhold til Danmarks vækstpotentiale ved at udnytte Industri 4.0.

I messehallen kunne man helt centralt finde Center for Videreuddannelses stand. Ingen af de mange besøgende kunne undgå at bide mærke i DTU's brede udbud af efter- og videreuddannelsestilbud. 

Det var samtidig en kærkommen mulighed for at vise, hvor meget Danmarks Tekniske Universitet kan byde på - i og udenfor campus, og en fin lejlighed til at få nye kontakter og sparre om relevant videreuddannelse.

Læs mere om High Tech Summit på https://hightechsummit.dk/

Kontakt sekretariatet

Center for Videreuddannelse
DTU Diplom
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Tlf: 3588 5100
cv@diplom.dtu.dk

Telefontid: kl.10-14 

 

Personlig vejledning

Hvis du har specifikke spørgsmål om vores uddannelser eller moduler, kan du tale med en af vores studievejledere.

Tilmeld dig personlig vejledning 

http://www.cv.diplom.dtu.dk/Information/High-Tech-Summit
15 DECEMBER 2017