Sekretariatet

Hvor ligger vi?

Center for Videreuddannelse (CV) finder du ved hovedindgangen, indgang 15, A-gangen.

Hvad kan du bruge os til?

Ved sekretariatet på A-gangen er der informationsskærme med oplysninger om lokaleplacering for undervisning og eksamen.

Vi kan hjælpe med administrative spørgsmål om fx eksamen, tilmelding og projektaflevering.

Ved sekretariatet finder du kopimaskiner til fri benyttelse, dog inden for det vi kalder "i et rimeligt omfang i forbindelse med undervisningen".

Kommunikation via e-mail og DTU Inside

Næsten al kommunikation er via e-mail og DTU Inside. Vi bruger især e-mail, hvis vi har brug for at komme hurtigt i kontakt med jer, fx hvis det bliver nødvendigt at aflyse undervisning med kort varsel.

For spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på cv@diplom.dtu.dk eller 3588 5100.

Sekretariatets åbningstid er mandag-torsdag mel. kl. 9.00 til kl. 15.00.

Efter kl. 16.00 kan du kontakte vores studentermedhjælpere, som holder til på A-gangen i lokale A1.14. Studentermedhjælperne kan hjælpe med de praktiske ting som fx kopiering.

Susann Taha
Institutkoordinator