Virksomhedsforløb

Brug for en uddannelsespartner?

Vi tilbyder skræddersyede uddannelses- og kursusforløb tilrettelagt som virksomhedshold

Har jeres virksomhed flere medarbejdere, der har brug for et kompetenceløft, så tilbyder Center for Videreuddannelse særligt tilrettelagte  uddannelses- og kursusforløb alt efter virksomhedens konkrete behov og problemstillinger - der kan tages afsæt i virksomhedskonteksten for en målrettet løsning. 

Kursusmodulerne ligger inden for vores fagområder under uddannelsesporteføljen, og kan afsluttes med en eksamen, hvor deltagerne kan opnå ECTS-point for de enkelte moduler. Undervisningen kan efter ønske afvikles i virksomheden eller hos Center for Videreuddannelse, DTU Diplom i Ballerup.

Vi har mange års erfaring med virksomhedshold, der afholdes af vores fagligt kompetente og engagerede undervisere.

Et sådant samarbejde er Siemens Academy et eksempel på, hvor nye og potentielle ledere fra hele virksomheden gennem et intensivt uddannelsesforløb har udviklet deres lederkompetencer, og afsluttet med en Diplomuddannelse i Ledelse.

Work Based Learning

Vi arbejder efter konceptet Work Based Learning. Vi integrerer dermed konkrete arbejdsopgaver i selve undervisningen, så man ud over den faglige opkvalificering kommer godt i gang med udfordringerne i virksomheden. Denne metode har vist sig meget frugtbar, og giver en målrettet og praksisnær undervisning med et solidt teoretisk fundament.

Et virksomhedshold kan oprettes ved blot 8 deltagere, og målrettes såvel ledere som medarbejdere.

Et forløb ikke alene styrker den enkeltes kompetencer men også motivation og vidensdeling i virksomheden.

Kontakt os for drøftelse af jeres behov og ønsker, så vi kan tilrettelægge et virksomhedsforløb netop til jer.

Kontakt

Mette Elting
Afdelingschef, lektor
DTU Diplom
35 88 51 22
http://www.cv.diplom.dtu.dk/virksomhedsforloeb/virksomhedsforloeb
29 APRIL 2017