Lean værktøjer

Leanværktøjerne er en vigtig del af Lean, og de skal i spil, når der arbejdes med at udrydde spild og effektivisere processer, men de er kun toppen af ”Lean isbjerget”. Ønsker man en vedvarende succes med Lean er det vigtigt, at man også forstår den kultur og ledelsesfilosofi, der ligger bag Lean. Uden den forståelse bliver en virksomhed aldrig rigtig Lean, lige meget hvor mange værktøjer de hiver frem fra Lean værktøjskassen. På DTU Diplom betragter vi derfor Lean værktøjer og Lean ledelse som to nært beslægtede fag: tager du begge fag i forlængelse af hinanden, er du optimalt rustet til at skabe en arbejdsplads, der kan tænke og agere Lean. 

Kurset er målrettet dig, der har brug for en værktøjskasse i arbejdet med implementering af Lean i både private og offentlige virksomheder. Via kurset bliver du forberedt på både at deltage i aktuelle Lean-projekter, og tage initiativer til fremtidige.

Vi anbefaler, at Lean værktøjer gennemføres som grundlag for modulet Lean ledelse.

Modulet er på 5 ECTS-point.

Se uddybende beskrivelse af modulet

Kontakt

Pernille Rydén

Pernille Rydén
Studieleder
DTU Diplom
93 51 14 00
Studieleder.eba@diplom.dtu.dk  

Litteraturlister

Personlig vejledning

Har du brug for vejledning eller specifikke spørgsmål til uddannelserne, kan du tale med en af vores studievejledere.

Tilmeld dig personlig vejledning 

https://www.cv.diplom.dtu.dk/Diplomuddannelser/Diplomuddannelsen-Ingenioerernes-Lederuddannelse/Valgfrie-moduler/Lean-vaerktoejer
18 AUGUST 2019