Organisation og processer: Ledelse og organisation 1

Har du brug for viden om organisatoriske processer i vores foranderlige og komplekse samfundstid? På dette modul vil du opnå forståelse af såvel interne som eksterne organisatoriske relationers betydning for ledelsesmæssige og organisatoriske tiltag.

Du vi få færdigheder til at kunne identificere, formulere og analysere sammenhænge mellem organisationens struktur, kultur og processer ud fra forskellige teorier og metoder.

Du vil få værktøjer til at kunne vurdere konkrete ledelsesbeslutninger og mulige konsekvenser heraf, herunder betydningen af forandringsprocesser, hvad der gør sig gældende i forhold til ledelses- og medarbejderadfærd. Gennem præsentation af forskellige teorier, strategier og koncepter samt kobling til din hverdag udvikler du færdigheder til at agere bevidst, innovativt og reflekterende i forhold til processerne, herunder hvordan handleplaner iværksættes, og hvordan implementering ledes i forhold til organisatoriske processer og forandringer.

Modulet er på 5 ECTS-point.

Se uddybende beskrivelse af modulet

KontaktIsa Keller-Andreasen 
Studieleder DTU Diplom
35 88 51 18 el. 21 56 10 44
Studieleder.dl@diplom.dtu.dk

 


 

 

 

Litteraturlister

Personlig vejledning

Har du brug for vejledning eller specifikke spørgsmål til uddannelserne, kan du tale med en af vores studievejledere.

Tilmeld dig personlig vejledning 

https://www.cv.diplom.dtu.dk/diplomuddannelser/diplomuddannelsen-i-ledelse/obligatoriske-moduler/organisation-og-processer-leo1
18 AUGUST 2019