Professionelt lederskab: Det personlige lederskab 2

Har du brug for at styrke dine ledelseskompetencer på professionelt niveau? Med dette modul får du færdigheder til at kunne udvikle professionelt lederskab. Kunne reflektere over komplekse ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger og behov. Du vil blive præsenteret for teorier og metoder, der retter sig mod udvikling af denne professionalisme samt opnå faglige og praktiske kompetencer til at kunne anvende denne viden for vurdering og refleksion over værdier, ledelsesetik og professionel ledelsespraksis.  

Du vil blive introduceret til historisk forankrede ledelsesteorier samt nyeste viden og paradigmer om personlig ledelsespraksis.  

Du vil få kendskab til betydningen af kunne manøvrere på flere niveauer i organisationen i den forbindelse kunne perspektivere ledelsesbegrebet fra forskellige vinkler. Der fokuseres i den sammenhæng på lederrollen, de organisatoriske og menneskelige metakompetencer samt reflektere over egen ledelsespraksis.

Modulet er på 5 ECTS-point.

Se uddybende beskrivelse af modulet

KontaktIsa Keller-Andreasen 
Studieleder DTU Diplom
35 88 51 18 el. 21 56 10 44
Studieleder.dl@diplom.dtu.dk

 


 

 

 

Litteraturlister

Personlig vejledning

Har du brug for vejledning eller specifikke spørgsmål til uddannelserne, kan du tale med en af vores studievejledere.

Tilmeld dig personlig vejledning 

https://www.cv.diplom.dtu.dk/diplomuddannelser/diplomuddannelsen-i-ledelse/obligatoriske-moduler/professionelt-lederskab-ple2
18 AUGUST 2019