Avanceret objektorienteret programmering

Få nyeste viden om applikationsudvikling. Modulet er for dig, som allerede har erfaring med objektorienteret programmering, og ønsker at opkvalificere dig inden for programmering, og styrke dine færdigheder i forhold til C# og NET-platformen.

Du vil opnå viden om sprogets avancerede dele, herunder operator overload, pointere og delegater. Der arbejdes ligeledes med systemopbygning, baseret på intranet/internet-løsninger samt brugen af databaser i systemopbygningen.

Derudover introduceres avancerede grafiske brugerflader med fx 3D- og 2D-grafik. Du får desuden konkrete analyseværktøjer, og aspekter som sikkerhed gennemgås, herunder introduktion til indbyggede sikkerhedsklasser, samt brug af både XML og tale i applikationer.

Modulet kan tages online. Undervisningen streames, og er interaktiv. Desuden optages undervisningen. Du kan selv vælge uge for uge, om du vil være til stede i klassen, eller benytte dig af online mulighederne.

Modulet er på 10 ECTS-point.

Se uddybende beskrivelse af modulet

 

Tilmelding

KontaktRoger Munck-Fairwood
Studieleder
DTU Diplom
Studieleder.itd@diplom.dtu.dk


 

 

Litteraturlister

Personlig vejledning

Har du brug for vejledning eller specifikke spørgsmål til uddannelserne, kan du tale med en af vores studievejledere.

Tilmeld dig personlig vejledning 

https://www.cv.diplom.dtu.dk/diplomuddannelser/it-diplomuddannelsen/valgfrie-moduler/avanceret-objektorienteret-programmering
18 AUGUST 2019